کنسرو تن ماهی

۳ بازديد

خطرات عدم جوشاندن تن ماهی

تاکید می‌شود که کنسرو تن ماهی باید چند دقیقه بجوشد که این کنسرو دارای سم بوتولیسم است که این سم با جوشاندن از بین می‌رود. به همین دلیل همواره توصیه می‌شود که تن ماهی چند دقیقه باید بجوشد . بوتولیسم یکی از سم‌های کشنده است که مسمومیت شدیدی را ایجاد می‌کند. ۱ سی سی از این سم می‌تواند هزاران نفر را به شدت مسموم کرده و آن‌ها را بکشد. به همین دلیل باید تن ماهی را پیش از استفاده کاملاً جوشاند. با این کار شما با اطمینان کامل می‌توانید تن ماهی را مصرف کنید.

آیا روغن تن ماهی ضرر دارد؟

روغن تن ماهی نه تنها ضرر ندارد، بلکه در مواقعی مفید نیز می‌باشد. معمولاً ایرانی‌ها غذاهای چربی و چیلی را دوست دارند و روغن ماهی می‌تواند برایشان بسیار لذت بخش باشد. این روغن از چربی‌های روغن است که مواد مفیدی دارد. شرکت های معتبر معمولاً از چربی گوشت ماهی برای روغن کنسرو استفاده می‌کنند که این روغن دارای مقادیر بسیاری امگا ۳ است و می‌تواند بسیاری از نیازهای بدن را تامین کند. همچنین برخی دیگر از شرکت‌ها نیز از روغن زیتون استفاده می‌کنندتن  که خود برای بدن بسیار مفید است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.